Mostantól Maroshévizen és Borszéken is sugároz az Erdély fm a 105,4-es frekvencián. Noha külön szerkesztőséget nem hoznak létre a két új településen, a híradásokban és műsorokban kiemelt fontossággal bírnak majd az említett településeken történő események és hírek. Az Erdély FM 2007-ben indult rádióprodukciós irodaként. Szerteágazó területekről 30 különböző műsorcímet gyártott eddig 12 városban sugárzó erdélyi magyar kereskedelmi rádiók és rádióhálózatok számára.
Ezek között gazdasági lapszemléket, hírösszefoglalókat, háttéranyagokat, kulturális és zenei műsorokat. A 105,4-es frekvencián kívül, Marosvásárhelyen a 97,1-en sugároz még az Erdély FM. Ennek ellenére nem helyi, hanem regionális médiaként fogalmazza meg önmagát, amelynek általában az aktív lakosság, kiemelten a vállalkozók a célközönsége. A jövőben pedig minél több Erdélyi városban szeretnénk megjelenni.
Az Erdély FM működtetője a Janovics Jenő Alapítvány. Kiemelt támogatója pedig a Communitas Alapítvány. Az Erdély Fm műssorrácsát,
megtalálják a www.erdelyfm.ro-n.

Olvasd elsőnek friss híreinket RSS csatornánk vagy hírlevelünk segítségével!

Véleményed számít!