'12 Sze
17

2012 Szeptember 15-en , szombaton került megrendezésre első alkalommal egy minifocitorna, amelyet a Galócási Old Boys amatőr foci csapat szervezet meg, a nemrég elkészült Galócási szabadtéri műfüves pályán. (Főszervező Mindru Sorin)A tornát támogatta a helybeli polgármester.
A rendezvényen 6-at csapat vett részt amelyek meghívás alapján kerültek be, a fő keres az volt hogy a csapatok átlag kora a35-ot fölött legyen.
A torna 6-at csapata két csoportban volt osztva amelyből az első 2-eto ment tovább, ezek a csapatok küzdöttek meg a dobogóra feljutásért, de ugyanúgy játszottak a 5-ik és 6-ik helyezettre is a csoportból kiesők is.
A torna vegso rangsora: - 1. Galocasi Old Boys.
- 2 Galocasi 2 Old Boys.
- 3. Punto G-Old Boys (Marosheviz).
- 4 Gode-i Oreg -Fiuk. (Gode).
- 5. Remetei Oreg –Fiuk. (GyergyoRemete).
- 6.Mesterk (Marosheviz).
A dobogosak kupakal voltak dijazva.
Meg dijazva volt a:
- a legjob jatekos Feher Arpad (Remete).
- golkiraly Ciocania Vasile (Galocas).
- a legjob kapus Mindru Sorin (Galocas).
- a legsportszerub jatekos Kosa Attila(Punto Marosheviz)
- a legidoseb jatekos Janosi Janos (Remete).
A vendeglatok biztosittotak az egesz rendezveny alat ajo hangulatot , ami egy regali kavezasal kezdodot,hagyomanyos hagymas zsiros hazikanyer , es egy nagyon sikeres babguljas zarta be a sikeres tornat ahol tovabbra ajo hangulat fojtatodot egy szabadteri mulatozasal.
Kosa Attila (Punto Gold –Boys).” Mind vendeg csapat nagy oromel fogadtuk el a meghivast,es orventunk anak hogy az egess torna lezajlasa elvarasink szerint zajlot le, ebben belveve a focit , sportszeruseget, a jo tarsasagot es a hazigazdak meleg fogadtatasat. Tovabbra is szeretnenk ha tobb iljen rendezvenyre kerulne sor varosunk-ban es a kornyek falvakban,es minel tobben belekapcsolodnank ugy mind csapat vagy mint szevezes is.
Kosszonjuk hogy ott lehetunk.” (hirközlő: Kósa Attila)

Olvasd elsőnek friss híreinket RSS csatornánk vagy hírlevelünk segítségével!

Véleményed számít!