'20 feb
29

A maroshévízi RMDSz, egy „kopogtatós” előválasztás folyamán fogja eldönteni a júniusban sorra kerülő önkormányzati választásra a helyi lista sorrendjét. E végett az illetékesem március 6-8 között, bekopognak a magyar családokhoz és egy 17 főből álló listán 4 személyre lehet szavazni akit szívesen látnának a helyi önkormányzatban. A listák összesítése után eldől a végleges 18-as sorrend… Tovább »

'20 feb
29

Megjelent a Maroshévízi Hírlap, februári száma, úgy nyomtatott mind internetes változatban (http://hirlap.marosheviz.info/szam/10evf-2szam.pdf). A tartalomból: Tél és tavasz váltogató 50 éve jégkorong csapat alakult Régen történt Nem lehet szó nélkül hagyni H A D I M O R Z S Á K Sport Dénes Géza: Jön a kicsi vonat Maroshévíztől a Dunán át Minnesotába A székely-magyar… Tovább »

'20 feb
15

Alpesi sí versenyek Az elmúlt hetekben több rangos alpesi sí versenyeken vettek rész a maroshévízi ifjúsági sportolók. Egy néhány eredmény: Hámos Roxána a Borszék Kupán aranyérmet szerzett, Felsőbányán ezüstéremmel térhetett haza, míg az Ausztriában, Osbach-ban tartott Magyar-bajnokság keretén belül szintén ezüstérmet szerzett. A maroshévízi Karácsonyi Karina az ifjúsági korcsoportban ért el jó eredményeket, így a… Tovább »