A Borszék Bogrács Fesztivál kiemelkedő helyet biztosít a fotós projekteknek, és a műfaj kedvelőinek más meglepetéseket is tartogat. A kiállítás témája mi más is lehetne, mint "A VÍZ".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A borszéki központi park egyedülálló fotókiállításnak ad otthont, amelyben a szervezők partnerei az ALPIN FILM FESTIVAL - a hegyi filmek fesztiválja, valamint a FORONA fotóegyesület. Az érdeklődők Románia legjobb természetfotósainak alkotásait csodálhatják majd meg július 13-15 között a fürdővárosban.
- Nagyon örülünk, hogy a kiállításunk a brassói piactérr
ől a Borvizek Királynője elé járulhat. Köszönetünket fejezzük ki Dan Dinunak és barátainknak a Nikontól a kiállítás létrejöttében nyújtott segítségükért.

 

A Borszék Bogrács Feszt (románul: Ceaun Borsec Festival)! Július 13-án kezdődik az ünneplés: ízek és dallamok, sport és művészetek! Tekintsen bele már most a háromnapos programba:goo.gl/Z6cB5o

A Secvențe Kulturális Egyesület és a PapaHYPERLINK "https://www.facebook.com/Papa-la-Sanyi-1754309688131270/" la Sanyi által megszervezett projekt célja: ráirányítani a figyelmet Borszék országos érdekeltségű fürdőváros fontosságára az európai szintű gyógyturizmus piacán. A rendezvény a Borszék Városháza együttműködésével jött létre.

Olvasd elsőnek friss híreinket RSS csatornánk vagy hírlevelünk segítségével!

Véleményed számít!